Tanja Jess wil een talkshow

3 december 2012, door trendwerk

Tanja Jess heeft nog een aantal ambities. Eén daarvan is een eigen talkshow op televisie. Dat vertelt de actrice in weekblad Weekend. Jess heeft nog vele wensen op haar verlanglijstje. “Ik droom nog wel eens van een mooie karakterrol in een film. Voor de hoofdrol in de verfilming van De Gelukkige Huisvrouw van Heleen van Royen heb ik auditie gedaan, maar ik werd helaas niet aangenomen. Dat had ik graag gedaan. Of een talkshow, dat lijkt me ook wel wat“, zegt ze.

Haar man Charly Luske is door zijn deelname aan The Voice of Holland nu ook een ster, en dat maakt het gezinsleven chaotisch. “Een paar jaar terug was onze rolverdeling heel overzichtelijk. Ik had veel werk als actrice en presentatrice en Charly regelde thuis alle zaken. Het enige wat ik altijd deed was koken.”

Maar tegenwoordig staan onze beide agenda’s redelijk vol en soms moeten we een paar kunstgrepen uithalen om de boel, vooral voor de jongens, leuk en overzichtelijk te houden.”

Zijn nieuwe sterrendom, betekent wel dat Jess juist moet inleveren. “De keerzijde van de medaille daarvan is wel dat ik daardoor steeds vaker de klos ben om voor onze jongens te zorgen, terwijl Charly dat vroeger voor zijn rekening nam.”

Het is wel eens chaotisch, maar wat wil je met twee ouders die allebei in de showbizz zitten en van tevoren nooit weten wanneer er wat op hun pad komt…”