Sting zorgt voor zeldzaamheid in College Tour

8 maart 2012, door trendwerk

De Britse muzikant Sting heeft volgens omroep NTR voor ‘een zeldzaamheid’ gezorgd in het programma College Tour van Twan Huys. “Sting doet vrijdag wat sterren van zijn niveau nooit doen“, zegt een woordvoerder. De wereldberoemde zanger zegt tijdens de opnames ‘ja’ op de vraag van de 21-jarige Groningse studente Jantien of zij met haar idool op het podium mag staan. “Samen zingen zij het nummer Every Little Thing She Does Is Magic in het Brusselse Koninklijk Circus.”

Jantien studeert Kunsten, Cultuur en Media in Groningen en zingt zelf fanatiek in diverse bandjes. “Toen ik Sting vroeg of ik met hem mocht zingen, hoopte ik dat ik vanuit het publiek een paar zinnen mocht doen. Het was bijna surreëel om met hem op het podium te staan. In het begin durfde ik bijna niet te zingen en was mijn stem een beetje ongecontroleerd. Maar even later zongen we zelfs tweestemmig. Te gek!

In het programma maakt Sting bekend dat hij op 3 juli in Nederland een concert geeft. “Ik heb altijd een goede tijd in Nederland, het publiek daar staat dicht bij wat ik doe.”

College Tour is vrijdag op primetime te zien bij Nederland 3.