Simon vindt verlies The Voice verschrikkelijk!

3 februari 2012, door trendwerk

Het valt Simon Keizer behoorlijk zwaar dat de winnaar van The Voice of Holland in januari voor het tweede jaar niet uit zijn coachteam kwam. Dat geeft de zanger toe in Metro. Keizer wilde winnen met Chris Hordijk. “Oh, verschrikkelijk. Daar ben ik dagen ziek van geweest. Los van alles was Chris mijn favoriet. Ik gunde het hem ook zo. Ik kan mensen niet begrijpen die heel makkelijk over hun verlies heen stappen. Waarom doe je dan mee? Ik wil met alles winnen“, aldus de Volendammer.

Collega Nick Schilder is het er compleet mee eens. “Het verschil met Iris Kroes was minder dan 2 procent. Het was afgerond naar boven. We waren weer tweede, net als vorig jaar. Als ik verlies, laat ik mezelf ook heel erg kennen.

Nick & Simon hadden de gedoodverfde winnaar Charly Luske in hun team, maar hij viel af. “Wij hebben steeds benadrukt dat het terecht was dat hij favoriet was, want hij presteerde elke week gigantisch goed.

En daar was Charly niet zo blij mee. “Wat gebeurt er als je heel krampachtig om de favorietenrol heen gaat werken? Dan is het misschien weer onze schuld dat we aan het downplayen zijn. Wat is wijsheid?

Simon: “Ben Saunders was vorig jaar ook de gedoodverfde favoriet.