Simon Keizer rekent op Gouden Televizier-Ring

19 oktober 2012, door trendwerk

(Novum) – Simon Keizer verwacht dat The Voice of Holland vrijdagavond de Gouden Televizier-Ring wint. "Vorig jaar had ik een rotsvast vertrouwen dat we zouden winnen", zegt de zanger vrijdag in het AD. "En ook nu houd ik er absoluut geen rekening mee dat Ali B of Wie Is de Mol? als eerste eindigt. Hopelijk is dat geen slecht voorteken."

The Voice of Holland, waarin Simon samen met Nick als coachend duo te zien is, greep vorig jaar naast de prijs. "Ik vind: The Voice is een wereldhit, scoort in tientallen landen, blijkt een ongekend kijkcijferkanon", aldus de Volendammer, die vindt dat die gegevens overtuigend genoeg zijn. "Maar ja, dat zei ik vorig jaar ook. Ik weet wel dat er nu geen feestje gepland staat. Kwestie van bijgeloof wellicht."

Simon gunt The Voice de Televizier-Ring 'net even meer'. "Maar: ik vind Op Volle Toeren ook echt een leuk programma", zegt hij over het muzikale programma van Ali B. "Alle shows die muziek promoten, draag ik een warm hart toe. Over Wie Is de Mol? kan ik niks zeggen omdat ik het nog nooit heb gezien