Simon Keizer moet niet denken aan reallifesoap

2 juli 2012, door trendwerk

Simon Keizer moet er niet aan denken om een reallifesoap op tv te hebben. Dat vertelt de zanger in weekblad Weekend. Keizer heeft ook nooit met zijn vrouw overlegd, of zij een cameraploeg over de vloer wenselijk vindt. “Ik wil dat niet. Het is niet gekomen tot het punt dat ik dat aan haar zou vragen. Het wordt eerst aan Nick en mij gevraagd en wij willen het niet. We zijn als muzikanten begonnen en inherent daaraan werden we beroemd. Wij wilden niet per se beroemd worden.

Zijn privéleven houdt Keizer graag geheim. “Onze familie heeft er nooit om gevraagd op tv te komen en ik vind het heel fijn om een rustig privéleven te hebben. Ik wil in de media alleen over mijn muziek praten, want dat vind ik belangrijk. Thuis is het dan fijn om te vragen: hoe was jouw dag en wat heb jij gedaan?

In het verleden werkte Keizer wel mee aan een reallifesoap. “We hebben in 2007, in het begin van onze carrière, een reallifesoap gemaakt omdat we onze carrière naar een hoger plan wilden tillen, dus lieten we alles zien.”

Ook in de roadsoap De Zomer Voorbij is zijn familie niet te zien. “Het is niet zo gek dat daar geen familieleden bij zijn, want die zijn daar niet, er wordt gefilmd op locatie. Ik zie dat ook niet als een reallifesoap, maar als een muziekprogramma van Jan, 3JS en ons, waarbij we gasten ontvangen en muziek maken.”