Shownieuws strikt Estelle Cruijff voor exclusief interview

27 augustus 2012, door trendwerk

De veelbesproken Estelle Cruijff is door het tv-programma Shownieuws van SBS 6 gestrikt voor een exclusief interview. De beelden worden maandagavond uitgezonden. Dat heeft de tv-zender bekendgemaakt. In een openhartig gesprek met Evert Santegoeds spreekt Gullit over alle gebeurtenissen van de afgelopen tijd. “Zo heeft ze het over haar stukgelopen huwelijk met oud-voetballer Ruud Gullit, de breuk met haar vader en de romance met kickboxer Badr Hari“, aldus de zender.

Gullit onthult dat ze niet meer kon leven met het feit dat het ‘erg druk werd in haar huwelijk’. “Dan lag hij op de bank met z’n telefoon, overal een lock op. Nee hoor, ik lig te twitteren. En ondertussen keek ik op mijn telefoon en kwam er geen tweet binnen. Dat zijn kleine dingen“, zegt ze.

Cruijff gaat nog maar net met bokser Badr Hari, of hij zit al in de gevangenis. Onlangs bezocht ze hem. “Het was heel emotioneel voor mij en ik vond het heel fijn om hem te zien.

Ook heeft ze het over de slechte band met haar vader Henny Cruijff. “Hij heeft bepaalde uitspraken gedaan waar je als dochter niet heel vrolijk van wordt. Het laatste was dat ik de naam Cruijff niet waardig ben.

Shownieuws is maandag om 19.20 en 22.55 uur te zien op SBS 6.