SBS 6 zet Dennis en Leontine op Bonje met de Buren

15 juni 2017, door Otto de Vries

Dennis van der Geest en Leontine Borsato zijn het nieuwe presentatieduo van Bonje met de Buren. Ze zijn inmiddels begonnen met de opnames. Dat vertelden ze woensdagavond in Shownieuws. Dennis en Leontine zijn de opvolgers van Jochem van Gelder en Patty Brard, die de show eerder voor SBS 6 presenteerden, en John Williams en Natasja Froger, die de show daarvoor voor RTL 4 maakten. Aangezien Jochem en Patty vertrekken bij de zender, was er een nieuw duo nodig.

Dennis is naar eigen zeggen ervaringsdeskundige. “Ik heb zelf ook wel eens een dingetje gehad met mijn buren. Als je dat daarna gewoon uitspreekt, ben je hartstikke blij. Als je dat niet doet, groeit het steeds meer. Je woont naast elkaar, maar dan kijk je elkaar niet meer aan of scheldt tegen elkaar. Dat is heel zonde.”

Leontine, die eerder Hart in Aktie presenteerde voor SBS 6, zegt: “Ze kunnen alle twee hun verhaal doen en wij gaan dan kijken of we daar een mooie oplossing voor kunnen vinden, zodat ze ook weer naar elkaar luisteren.”

Jochem van Gelder vertelde eerder dat de nieuwste SBS 6-baas Remco van Leen de combinatie Jochem en Patty niet meer zag zitten. “Een eerdere directeur bedacht nog enthousiast de combinatie Patty Brard en mij voor Bonje met de Buren. Van Leen vond die combinatie helemaal niets. En zo komt er dus een ander op die plek.

Uit het gesprek bleek dat ze sowieso koersen op andere mensen. Of dat al bestaande SBS-gezichten of nieuwe namen zijn, weet ik niet. Het gaat niet zo goed met de zender, dus ik vind het ook niet vreemd dat ze verder kijken“, zei hij eerder.

Bron: Mediacourant.