SBS 6 herenigt Irene Moors met Rudolph van Veen

8 juni 2016, door Otto de Vries

SBS 6 herenigt Irene Moors met haar vroegere Life & Cooking-collega Rudolph van Veen. Ook hij gaat aan de slag voor de familiezender. Dat heeft het station vandaag bekendgemaakt. Moors’ tweede programma voor SBS 6 wordt zoals bekend de kookcompetitie Over Smaakt Valt Te Twisten. “Rudolph is hoofdjurylid en zal me bijstaan in deze kookwereld, want dat vind ik nog steeds een beetje lastig. En ik ga me verdiepen in de mensen achter de kookclubs“, aldus de presentatrice.

In de nieuwe Talpa-productie strijden kookclubjes tegen elkaar om een hoofdprijs van maar liefst 25.000 euro. In de voorrondes nemen steeds twee kookclubs het tegen elkaar op. Elk team staat een volledig uitgeruste kookstudio ter beschikking, plus een keur aan verse producten. Daarmee kunnen ze naar eigen inzicht een gerecht bereiden.

De gerechten zullen worden beoordeeld door een jury van fijnproevers en een gerenommeerde chef, die gezamenlijk gaan beoordelen welk gerecht zij het beste vinden om door te gaan naar de volgende ronde.

SBS 6 laat niet alleen ‘georganiseerde kookclubs’ toe, maar ook ‘groepjes vrienden, familie of studenten’. “De competitie staat open voor iedereen.

Het programma van Moors begint komend najaar.

Mediacourant: