SBS 6 als doldwaze uit de startblokken

28 november 2012, door trendwerk

Na een ‘heel goede’ start in het najaar, komt SBS 6 in 2013 ‘als een doldwaze’ uit de startblokken. Dat verwacht Remko van Westerloo, tv-baas van SBS. Van Westerloo lanceert alleen in januari onder meer een nieuwe Sterren Dansen op het IJs en De Grote Vakantie Show met Marc-Klein Essink. “We gaan begin 2013 weer als een doldwaze uit de startblokken komen. We hebben ongelooflijk veel nieuwe programma’s, maar we hebben ook geleerd van de afgelopen maanden.”

We hebben geleerd dat we niet alleen nieuwe programma’s moeten hebben, maar ook een paar succesformules moeten terugbrengen. Daarnaast hebben we nog een aantal verrassingen in petto.”

Hoewel SBS 6 zowel in september als in oktober onder vorig jaar scoorde, is Van Westerloo zeer tevreden. “Dit najaar hebben we een heel goede start gekend. We hebben, denk ik, een paar heel mooie nieuwe programma’s kunnen introduceren, die ook weer de bouwsteen zijn voor het komend najaar.”

Ik noem bijvoorbeeld Dokter Tinus, waar we heel erg blij mee zijn. Het is historisch in de geschiedenis van SBS 6 dat we zo’n goede woensdagavond hebben gekend. Zeker toen De Lijf Show daar nog bij kwam en het ook heel goed deed.”

Maar de grootste hit stond op de zaterdag. “Sterren Springen is zeker een blijvertje en zal zeker een tweede editie krijgen.”