Sascha Visser niet veranderd door relatie

21 oktober 2011, door trendwerk

(Novum) – Sascha Visser is sinds hij een relatie heeft met Ellen Hoog naar eigen zeggen niet veranderd. "Ik heb zelf altijd mijn eigen weg uitgestippeld. Daar heeft een relatie voor mij niet veel invloed op. Ik ben blij dat ik haar heb ontmoet en het is weer een nieuwe fase in mijn leven. Maar het is niet sinds ik Ellen heb ontmoet dat ik toe ben aan een volwassen leven", vertelt de presentator voor de camera van Novum Nieuws.

Ook is de 23-jarige Visser, die sinds begin dit jaar een relatie heeft met Hoog, zijn wilde haren nog niet kwijt. "Ik wil het burgerlijke altijd een beetje bestrijden omdat ik van een feestje en uitgaan houd. Ik heb nu iemand in mijn leven gevonden waar ik het heel fijn mee heb, maar ik hanteer niet ineens een andere levensstijl."

Volgens Visser passen hij en hockeyster Ellen Hoog goed bij elkaar. "Zij zal haar mening niet direct zeggen, maar ik zie wel aan haar mimiek als ze het er niet helemaal mee eens is. Dat ik dat aan haar mimiek kan zien is denk ik een van de redenen dat ik met haar ben. We voelen elkaar best goed aan."

Visser blijft dromen van een carrière als presentator van een grote show. "Ik kan echt met open mond drie kwartier kijken naar Johnny de Mol met Waar is De Mol? Martijn Krabbé vind ik ook een topper. Echt jaloers zal ik nooit zijn want ik gun iedereen het beste. Maar Martijn Krabbé moet op een gegeven moment wel plaats gaan maken", lacht hij.