Sascha Visser geen behoefte meer aan anderen

14 september 2011, door trendwerk

(Novum) – Sascha Visser is helemaal weg van zijn vriendin Ellen Hoog. "Door haar voel ik niet meer de behoefte aan anderen", vertelt de 22-jarige presentator aan het AD. "We kennen elkaar nu zo'n tien maanden, maar ik wil al wel zeggen dat ik iets voel wat ik nooit eerder voor iemand heb gevoeld."

Sinds de 22-jarige presentator een relatie heeft met de 25-jarige hockeyster is hij veranderd. "Ik ben een losbol geweest, maar wat wil je. Ik was en ben nog steeds zo jong. Ellen is heel onafhankelijk en niet bang om haar zwaktes te tonen. Dat is voor mij heel leerzaam, omdat ik die eigenschappen totaal niet heb."

Toch heeft Visser, die momenteel te zien is in Expeditie Robinson, geen plannen om te gaan samenwonen met Hoog. "De enige reden om te gaan samenwonen zou zijn dat we niet meer zonder elkaar kunnen. Ik heb er geen moeite mee haar een week niet te zien en mijn eigen ding te doen. Des te leuker is het als we elkaar wel zien."

De presentator durft nog niet te zeggen of zijn vriendin de ware is. "Of Ellen de liefde van mijn leven is? Tja, dat zeiden mijn ouders ook altijd en die zijn nu gescheiden. Ik ga er helemaal voor, maar het leven is onvoorspelbaar."