Sascha Visser blijft naast Ziggo ook voor Zapp werken

1 augustus 2017, door Otto de Vries

Sascha Visser (28) blijft een van de gezichten van de publieke kinderzender Zapp, ook nu hij een programma krijgt op Ziggo Sport. Dat vertelt de presentator aan het AD. Visser gaat voor de sportzender het programma Roundup presenteren, waarin hij de hoogtepunten van het Spaanse en Engelse voetbal aan elkaar praat. Hij blijft echter ook te zien bij Zapp. “Ik had van de week toevallig een gesprek over een nieuw programma, dus ik verbind me niet exclusief aan Ziggo“, legt hij uit.

Het voetbalprogramma past goed bij Visser, omdat hij een voetbalverleden heeft. Hij speelde in de jeugd van Sparta. “Maar ik ben ook al vanaf mijn tiende op televisie. Mijn jeugd heb ik doorgebracht in de studio, op het veld of in de klas.”

Vanwege een blessure verkoos hij de tv op een gegeven moment boven de sport. “Op een gegeven moment moest ik kiezen tussen voetbal en televisie en heb ik voor televisie gekozen. Maar ik wist dat dit niet een definitief afscheid zou zijn.

Hij is verguld met zijn klus voor Ziggo Sport. “Het presenteren van dit programma wilde ik zo graag. Sterker nog het stond bovenaan mijn bucketlist.”

 

Bron: Mediacourant.