Ruud Feltkamp wil nog jaren in GTST

13 augustus 2012, door trendwerk

Als het aan Ruud Feltkamp ligt, blijft hij nog jaren te zien als Noud Alberts in de RTL-soap Goede Tijden Slechte Tijden. Dat vertelt de acteur in Weekend. Feltkamp heeft het prima naar zijn zin. “Hoe mijn toekomst eruitziet, weet ik niet. Wat mij betreft zit ik nog jaren in GTST. De serie loopt als een trein en wordt prima bekeken. We hebben soms wekelijks taart en champagne omdat de kijkcijfers alweer omhoog zijn gegaan. Onlangs keken er maar liefst 2,1 miljoen mensen.”

Door GTST krijgt Feltkamp veel kansen. “Het bevalt me er prima en het is natuurlijk een mooie basis. Ik verdien er goed en kan daardoor dingen doen die anders nooit waren gelukt. Voor Expeditie Robinson was ik nooit gevraagd als ik niet in GTST had gezeten, en zonder die serie had ik ook geen eigen bedrijf gehad.”

Samen met zijn broef Pim heeft hij een multimediabedrijf. “Ik zou best graag een film willen maken. Dat is heel anders dan in een serie spelen. Dat gaat steeds maar door, terwijl je bij een film toewerkt naar een punt dat het allemaal samenkomt en de film klaar is.

De acteur heeft onlangs een camera gekocht. “En ik oefen nu met het maken van korte filmpjes. Maar dat is voor mij niet nieuw, hoor. Ik acteer weliswaar vanaf mijn 9de, maar ik maak vanaf mijn 13de al filmpjes.”