Ruben Nicolai nu op zoek naar Allerslechtste Echtgenoot

12 november 2012, door trendwerk

Na zijn zoektocht naar De Allerslechtste Chauffeur van Nederland, komt Ruben Nicolai nu met het nieuwe programma De Allerslechtste Echtgenoot van Nederland. Dat heeft BNN maandag aangekondigd. De tv-reeks draait om mannen die er volgens hun vrouw weinig van bakken in de relatie. “In het programma nemen acht mannen het tegen elkaar op om te bewijzen dat ze lang niet zo’n slechte kerel zijn als hun vrouw iedereen wil doen geloven“, legt een woordvoerder uit.

Er wordt gezocht naar kandidaten. “Is jouw echtgenoot een ontzettende workaholic, megajaloers, een extreme sloddervos, een geobsedeerde hobbyist of een Don Juan die met iedereen staat te flirten? Dan is BNN naar hem op zoek!“, luidt de oproep.

Onder begeleiding van een strenge jury worden de mannen wekelijks getest. “Ze worden blootgesteld aan verleidelijke proeven en lastige praktijksituaties om haarfijn te laten zien hoe ze als echtgenoot functioneren.”

Na acht weken gaat de allerslechtste echtgenoot er met de dubieuze titel vandoor. De man die de meeste vooruitgang boekt, wint een tweede huwelijksreis naar een paradijselijk oord.

Ik ben benieuwd hoe het met de gemiddelde echtgenoot is gesteld. Veel dramatischer dan de chauffeurs kan het niet worden!“, zegt Nicolai.