Ruben Nicolai aan de slag voor RTL 4

25 maart 2015, door Otto de Vries

Ruben Nicolai maakt inderdaad de overstap naar RTL 4. Hij heeft vandaag zijn contract getekend bij de zender. Dat maakte de presentator vanavond bekend in RTL Boulevard. Het is nog niet duidelijk wat Nicolai bij RTL 4 gaat doen, maar er wordt gedacht aan groot amusement. “We hebben allemaal plannen. Er zijn veel echt leuke dingen besproken, maar ik kan nog geen titel noemen. Een groot studioprogramma lijkt me fantastisch, maar een programma op locatie lijkt me ook te gek.

Nicolai vertrekt per 1 april bij BNN. Daarna gaat hij volop aan de slag voor RTL. “Het is een spannende tijd geweest, waarin we veel gesprekken hebben gehad. Er is iets uitgekomen waar ik dolgelukkig mee ben.

Erland Galjaard, tv-baas van RTL, is blij met Nicolai. “Het is een spannende tijd geweest, waarin we veel gesprekken hebben gehad. Er is iets uitgekomen waar ik dolgelukkig mee ben.”

Albert Verlinde vindt Nicolai een ‘enorme aanwinst’. “Natuurlijk maakt hij de overstap om de grote programma’s te gaan doen. Erland Galjaard heeft daar een oog voor. Eerder haalde hij Chantal Janzen in huis. Zij doet nu ook grote shows.