RTL Summer Night met Praatjesmakers-achtige rubriek

2 juni 2017, door Otto de Vries

De RTL 4-talkshow RTL Summer Night met Beau van Erven Dorens, dit jaar de zomerse vervanger van RTL Late Night, krijgt een kinderpanel waarin de actualiteit wordt besproken. Dat heeft producent Blue Circle verklapt. RTL Summer Night duurt in tegenstelling tot RTL Late Night niet een uur maar anderhalf uur en dat betekent dat er creatieve oplossingen gevonden moeten worden om de uitzending te vullen. Eén daarvan is een Praatjesmakers-achtig onderdeel met babbelende kinderen.

Momenteel is de productie druk op zoek naar jonge kandidaten. “Voor het RTL 4-programma RTL Summer Night, gepresenteerd door Beau van Erven Dorens zijn wij op zoek naar een vast panel van kids tussen de 7 en 12 jaar oud“, aldus het productiehuis.

Wij zijn op zoek naar kinderen die een eigen mening hebben en dat op een leuke enthousiaste manier weten te brengen over bijvoorbeeld actuele nieuwtjes.”

De ouders hoeven hun kinderen niet op de late avond naar het Rembrandtplein in Amsterdam te zeulen. “Wanneer je kind uiteindelijk geselecteerd is zullen de opnames overdag (in overleg) plaatsvinden gedurende de zomermaanden. Een eventuele vakantie hoeft geen probleem te zijn!

Bron: Mediacourant