RTL Boulevard wisselt Peter R. af met ‘mooie meid’

6 juli 2016, door Otto de Vries

RTL Boulevard gaat crimedeskundigen John van den Heuvel en Peter R. de Vries afwisselen met strafrechtadvocaat Marielle van Essen. Ze maakte dinsdag haar debuut. Dat was te zien op RTL 4.Winston Gerschtanowitz ontving de nieuwe crimedeskundige met open armen. Hij vindt haar er namelijk ontzettend goed uitzien. “Ik vond het geweldig toen ik dat hoorde. Ik dacht: dat is natuurlijk een mooie meid en die zit dan dagelijks met die zware jongens aan tafel“, zei hij.

Van Essen heeft wel vaker met het vooroordeel te maken dat mooie dames niet snel zo’n beroep uitoefenen. “Ik hoor vaak van mensen: ‘Huh, jij doet dat?’ Ja, inderdaad. Ik doe dat samen met nog een aantal slimme dames op kantoor. We zijn alleen met dames, maar we hebben wel een man aangenomen, die vanaf 1 januari advocaat wordt.

Gerschtanowitz vindt nog meer deskundigheid in zijn programma erg welkom. “Je zit hier als deskundige op crimegebied, want je bent advocate. Van serieuze zaken, heb ik begrepen, hè?

Van Essen: “Ja, ons Kantoor, Van Essen Advocaten, doet meestal de wat grotere zaken: witwassen, moord, afpersing, dus ik ben behoorlijk deskundig.

Gerschtanowitz is getrouwd met Shownieuws-presentatrice Renate Gerschtanowitz. Van Essen is geen familie van Monique Smit.

Mediacourant: