RTL 4 zet Humberto Tan op oudejaarsavond

3 november 2015, door Otto de Vries

De oudejaarsavond van RTL 4 heeft een nieuw gezicht: Humberto Tan. Hij komt op de laatste dag van 2015 met een anderhalf uur durende special van RTL Late Night. Dat heeft het tv-station laten weten. Humberto Tan, die de op één na meest bekeken talkshow van Nederland maakt, volgt daarmee de presentator van ‘s lands meest bekeken talkshow: Matthijs van Nieuwkerk. Hij is al jaren te zien op de oudejaardavond van NPO 1 met de feestelijke show De TV Draait Door.

De heren komen niet recht tegenover elkaar te staan. Tan vult het tijdslot van 20.30 tot 22.00 uur – dat vorig jaar nog werd ingevuld door Guido Weijers – en Van Nieuwkerk komt op zender tussen 21.30 en 22.30 uur.

RTL 4 geeft de laatste uren van het jaar traditiegetrouw aan Linda de Mol, die weer met een speciale Ik Hou Van Holland komt. Haar grootste concurrent is Herman Finkers op NPO 1.

Recht tegenover Tan, om half negen, zet NPO 1 een speciale aflevering van Ivo Niehe‘s veel bekeken TV Show.

SBS 6 heeft met De 25 en Lachen Het Jaar Uit een goedkope oudejaarsavond.

Rond de kerstdagen heeft NPO 1 veel muzikale programma’s, zendt RTL 4 alle mogelijke Home Alone-films uit en laat SBS 6 Harry Potter dagenlang rondzweven op zijn bezemsteel.

Mediacourant: