RTL 4 zet Gieren Met Goor op donderdagavond

15 juli 2016, door Otto de Vries

De Gordon-show Gieren Met Goor, een 2.0-versie van de vroegere Ron Brandsteder-show Laat Ze Maar Lachen, krijgt een plekje op de donderdagavond. De eerste aflevering is op 8 september. Dat heeft RTL 4 vandaag laten weten. Laat Ze Maar Lachen was te zien in het weekend, maar voor Gieren Met Goor wordt een plekje op de doordeweekse donderdag gereserveerd. Dat is dezelfde uitzendavond als waarop de succesvolle programma’s van Gordon met Gerard Joling zijn uitgezonden.

In Gieren Met Goor ontvangt Gordon wekelijks twee gasten met wie hij een uur lang hilarische hoogtepunten beleeft. “De carrières van de gasten worden onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten.”

Geestige situaties, grappige anekdotes en legendarische momenten komen voorbij. Maar ook tv-momenten van collega’s en actuele thema’s worden behandeld.

De gasten spelen daarnaast, samen met Gordon, ook een actieve rol in het vermaken van het publiek en de kijker. “Dat kan bij een onderdeel als ‘Blijft u aan de Lijn?’ met ongebruikelijke en soms bijna onmogelijke telefoonopdrachten.”

Of met een live videoverbinding, zoals bijvoorbeeld in de wachtruimte vol patiënten van een cosmetisch arts, daar zijn onze BN’ers via een audioverbinding achter een deur te horen. En daar gebeuren uiteraard de meest vreemde dingen!

Het programma zal elke donderdag om 20.30 uur te zien zijn op RTL 4

 

Mediacourant: