RTL 4-show Gordons Gastfornuis maanden uitgesteld

5 juni 2012, door trendwerk

Gordon reist in augustus niet af naar Zweden voor de opnames van zijn tv-programma Gordons Gastfornuis. De opnames zijn maanden uitgesteld. Dat liet de entertainer maandag weten in Koffietijd. Augustus is ook voor bekend Nederland vakantietijd, ondervond Gordon. “We hebben een hele leuke lijst met gasten, maar niet iedereen die wij wilden kon dan. Dus hebben wij besloten om het een paar maanden later te doen, in november. Dan weet ik niet of het nog Zweden blijft.

Veel aansprekende namen hadden al toegezegd. “Martijn en Amanda Krabbé wilden heel graag meedoen, Robert ten Brink en zijn vrouw Roos ook en Carlo Boszhard en zijn vriend Herald zouden komen. Dat zijn fantastisch leuke namen. Ik heb nog heel veel leuke gasten. Het wordt niet afgesteld, maar uitgesteld.”

De nieuwe locatie wordt in elk geval niet het huis van Gordon. “Ik wilde het eerst thuis doen, dat hebben we later afgeschoten. Ik wilde toch ergens heen. Dan wordt de vergelijkenis snel getrokken met Villa Felderhof, maar dat vind ik ook helemaal niet erg. Daar komt het in principe ook wel een beetje op neer.”

Er komen een paar BN’ers bij mij op visite, maar ik doe het op mijn eigen manier. Het is ook een beetje In De Hoofdrol, want we hebben verrassingen voor de gasten en we gaan fragmenten laten zien. Ik ga liedjes schrijven voor ze.”