RTL 4-baas: John en Lieke niet naar RTL Boulevard

27 april 2012, door trendwerk

RTL-sterren John Williams en Lieke van Lexmond worden geen invalpresentator bij RTL Boulevard. Die verwachting sprak RTL 4-baas Erland Galjaard woensdag uit in de showrubriek. Nu Humberto Tan zijn vertrek heeft aangekondigd, wordt een nieuwe vervanger van Winston Gerschtanowitz gezocht. “Ik weet niet of John dat moet doen. Hij heeft zijn eigen slot op RTL 4 om half negen op donderdag. Daar scoort hij de pannen van het dak het hele jaar door“, aldus Galjaard.

Williams moet zich vooral op dat tijdslot concentreren, denkt Galjaard. “Ik vraag me af of hij het zou willen, dat is één. En ik vraag me ook af of hij het zou moeten willen. I don’t know. Daar moet ik eens met hem over praten.”

Het probleem van Van Lexmond is dat ze al te veel doet. “Lieke heeft zich heel erg ontwikkeld, maar doet zo veel programma’s nu en gaat in najaar ook weer een aantal dingen doen. En in het voorjaar. Een groot talent, maar ik denk niet dat zij veel tijd heeft.”

Een terugkeer van oud-presentator Beau van Erven Dorens is volgens Galjaard niet aan de orde. “Beau is altijd welkom bij RTL, maar hij heeft volgens mij net weer een contract getekend bij SBS. Blijf ik een buitengewoon talentvolle man vinden.”