Ronnie Flex wordt jurylid in RTL 4-show It Takes 2

16 februari 2018, door Otto de Vries

De populaire rapzanger Ronnie Flex is te zien als nieuw jurylid in het derde seizoen van het RTL 4-programma It Takes 2 met presentatoren Gordon en Jamai Loman. Dat heeft de tv-zender laten weten. Flex neemt zitting naast collegajuryleden Angela Groothuizen en Gerard Ekdom. Hij neemt de plaats in van Nielson, die vorig jaar nog in de jury zat. In het eerste seizoen vormde Groothuizen nog een jury met John Ewbank en Roel van VelzenChantal Janzen deed toen nog de presentatie.

Ronnie kijkt uit naar zijn nieuwe avontuur op het mainstream medium televisie. “Ik breng veel van mijn tijd door in de studio met andere artiesten en denk dat ik daardoor goed een mening kan vormen en de valse nootjes er wel uit kan pikken. Ik ben altijd positief ingesteld en dat motiveert me ook om het beste uit mensen te halen. Kijk ernaar uit om mij als jurylid in It Takes 2 te laten verrassen.”

It Takes 2 is een zangshow waarin negen BN’ers een zangwedstrijd met elkaar aangaan. Elk jurylid krijgt drie BN’ers toegewezen met wie ze duetten gaan zingen. Een vakjury en een honderdkoppige publieksjury kiest de beste.

De eerste twee seizoenen van It Takes 2 werden gewonnen door Jan Versteegh en Bibi Breijman. Die series waren ‘een groot succes’, aldus de zender. “Beide finales werden bekeken door twee miljoen kijkers.”

Bron: Mediacourant.