Ron Boszhard maakte zich zorgen om Jochem van Gelder

17 augustus 2012, door trendwerk

Ron Boszhard maakte zich ernstige zorgen om Jochem van Gelder. Dat vertelt de TROS-presentator in het AD. Nadat Van Gelder vertrok bij de NCRV, zat hij twee jaar zonder werk. “Ik heb me heel lang zorgen gemaakt dat het voor mij over zou zijn. Is er morgen wel weer een programma voor mij? Ik heb me toen bijvoorbeeld vreselijk veel zorgen gemaakt om Jochem van Gelder, die weliswaar vrijwillig opstapte bij NCRV, maar jaren later ineens opdook in een wasmiddelenreclame.

Boszhard hoopt niet dat hij ooit tv-commercials móet doen om brood op de plank te krijgen. “Stel dat het voor mij ooit afloopt, dan wil ik wel weer iets met theater doen.

Toch gaat het hem nu naar eigen zeggen voor de wind. “Wat achteraf gezien toch wel bijzonder is. Mijn grootste handicap is namelijk mijn bescheidenheid. Ik ben heel slecht in het mezelf in de markt zetten. In tegenstelling tot mijn broer Carlo.

Boszhard heeft tien jaar in de verpleging gewerkt. “Toen wilde ik al wel tv-presentator worden, maar er was al een Boszhard. Uiteindelij kben ik ooit eens gevraagd voor een proefprogramma en ik zit er nog steeds.”

Natuurlijk heb ik ook moeten knokken in mijn carrière. Maar écht hard werken? Weet je wat hard werken is? Mensen uit bed halen en verschonen!

Collega Van Gelder heeft sinds dit jaar overigens weer werk, en wel bij SBS 6.