Rockband Di-Rect runt hotel in nieuwe realityshow

11 mei 2015, door Otto de Vries

De AvroTros komt met een realityshow, waarin de Haagse rockband Di-Rect een bestaand hotel aan de Scheveningse kust gaat runnen. Het programma heet Hotel Di-Rect en begint op maandag 17 augustus op NPO 3. Dat meldt de omroep. In het hotel nodigen zij gasten uit die in welke vorm dan ook een rol spelen in hun succes: van collega-artiesten tot de fans. “De mannen proberen het zware hotelwerk onder de knie te krijgen en het verblijf van hun gasten tot een uniek succes te maken.

In iedere aflevering geven Bas (basgitaar), Vince (toetsen), Jamie (drums), Spike (gitaar) en Marcel (zang) het hotelleven een muzikaal tintje middels een concert op het dakterras of een sessie op het strand met en voor hun gasten.

Natuurlijk zijn ook alle passanten van de drukke boulevard in Scheveningen van harte welkom, wat voor veel gezelligheid, hectiek en vermaak zorgt, vermoedt de omroep.

Het is niet de eerste keer dat AvroTros in aanraking komt met Di-Rect. Afgelopen tv-seizoen deed Spike mee aan de BN’er-show Maestro.