Rob Geus wil nog jaren door met Smerige Zaken

6 juli 2016, door Otto de Vries

Rob Geus hoopt dat zijn zondagse SBS 6-programma Smerige Zaken nog jaren op zender blijft. Dat zegt de presentator in Televizier. Geus debuteerde eind mei met Smerige Zaken. Hij was al een tijdje niet meer op de buis geweest. “Ik heb Red Mijn Vakantie gedaan, en daarvoor de Smaakpolitie, maar na 160 afleveringen is iets nieuws ook wel mooi. Ik wilde meer diepgang. Smerige Zaken staat heel dicht bij mij. Daarom denk ik dat het een succesformule voor langere tijd kan gaan worden.

Er zijn ook nog genoeg onderwerpen voor meerdere seizoenen, aldus Geus. “Er is nog heel wat te doen, er zijn nog zo veel hygiëneproblemen. En ik ga overal knetterhard in.

Geus heeft het programma zelf bedacht. “Veel mensen hebben hygiëneproblemen. Ik kreeg via de mail aan vragen vanuit het land of ik deze wilde komen onderzoeken. Zo veel dat het me een goed idee leek er een programma van te maken.

Het eerste seizoen van Smerige Zaken telde slechts vier afleveringen. Er keken gemiddeld 646.000 mensen, geen slechte score voor SBS 6.

 

Mediacourant: