Rob Geus maakt Drekwerk voor SBS 6

27 november 2012, door trendwerk

Rob Geus krijgt naast De Smaakpolitie een nieuw programma bij SBS 6. In Drekwerk onderzoekt hij de meest vieze en vreemde beroepen. Dat vertelt hij dinsdag in De Telegraaf. Geus begint in maart met zijn nieuwe programma. “In een nieuw contract met SBS 6 heb ik de ruimte gekregen voor een derde programma. Door Red mijn Vakantie en De Smaakpolitie kent iedereen mij als de hygiënegoeroe. Dit loopt natuurlijk ook als een rode draad door Drekwerk“, zo laat hij weten.

De hygiëne-expert komt in allerlei situaties terecht. “Vorige week kwam ik in Groningen terecht bij een stierencollecteerder, een belangrijke schakel in de melkindustrie. Ik kwam fris gedoucht aan, maar voordat ik een overall aantrok, moest ik eerst nog even douchen. Dan doe ik dat gewoon. Als ik volgende week ergens met een condoom onder de grond moet, ga ik er voor.”

Ik ga natuurlijk niet meteen alles weggeven, maar neem van mij aan; deze serie gaat verrassende beelden opleveren. Ik krijg de kans een andere Geus te laten zien, natuurlijk niet zonder de hygiene uit het oog te verliezen. Die herkenbaarheid moet bij de kijker wel blijven hangen.”