Rob de Nijs raadt oudere mannen baby aan

3 oktober 2012, door trendwerk

(Novum) – Rob de Nijs vindt het geweldig om op zijn 69e vader van een bijna acht maanden oude baby te zijn. "Ik kan het iedereen aanraden", vertelt de zanger in een interview met Viva. "Mits je jong van geest bent en niet te krakkemikkig."

De Nijs, die al twee volwassen kinderen heeft met zijn tweede vrouw Belinda Meuldijk, en zijn derde vrouw Henriëtte verwelkomden hun zoon Julius in februari. De baby houdt Rob jong. "Ik heb er zo veel energie van gekregen! Waarschijnlijk doordat ik nu denk: ik moet nog even door. Wat achterlaten voor hem als ik er niet meer ben."

Rob, die in december zijn 70e verjaardag viert, hoopt dat hij zijn zoon nog op kan zien groeien. "Als het enigszins kan, al heb ik daar niets over te zeggen, Julius toch wel minimaal 18 zien worden", vertelt De Nijs over zijn dromen.

De zanger en zijn vrouw kregen veel kritiek te voorduren toen ze de komst van hun kind bekendmaakten. Vooral de leeftijd van De Nijs stond veel mensen tegen. Toch noemt de zanger zichzelf een heel leuke vader. "Als ik werkelijk van iemand hou, dan ga ik all the way. De bekende onvoorwaardelijke liefde. Dat heb ik met name als vader."