Rick Nieman in gesprek met Eva Jinek

21 oktober 2011, door trendwerk

Eva Jinek is zondag te gast in de vierde aflevering van ‘Kwestie van kiezen’. Rick Nieman gaat op zoek naar wat Eva Jinek nu echt beweegt: "Ik wil graag weten hoe zij het ervaren heeft om ineens nationaal onderwerp van gesprek te zijn. Wat vond zij ervan dat heel Nederland discussieerde over haar vertrek bij Nieuwsuur?"

 Rick Nieman: " Ook ben ik benieuwd naar haar ambities: wil zij slagen in de serieuze journalistiek en een tweede Clairy Polak worden, of wil ze meer de kant op van Sonja Barend? Of is zij de eerste vrouwelijke presentator van een late-night talkshow zoals Pauw & Witteman?".

Eva Jinek is bekend geworden als presentator van het NOS Journaal maar vooral om haar boobies-filmpje. Daarnaast werd zij bekend om haar relatie met advocaat en tv-presentator Bram Moszkowicz.

Na 8 jaar NOS stapte zij afgelopen augustus over naar WNL. Daar presenteert zij samen met Merel Westrik het ontbijtprogramma 'Vandaag de dag' en heeft zij op zondag haar eigen talkshow 'Eva Jinek op Zondag'.

Is zij een ijskoningin of een warme vrouw? Moet het altijd perfect zijn of is een zesje soms ook goed? Kiest zij voor een carriere of de liefde?  Laat Eva Jinek zich zondag van haar andere kant zien? 'Kwestie van kiezen’ begint zondag bij RTL 4 om 21.30 uur. [RadioWereld.NL]