Rene Froger vindt zichzelf te oud voor adoptie

29 juni 2011, door trendwerk

(Novum) – René Froger zou met alle liefde een weesje uit Afrika willen adopteren, maar zijn leeftijd zit in de weg. "Ik word inmiddels ook 51, ik vind dat ik er nu te oud voor ben", vertelt de zanger voor de camera van Novum Nieuws.

"Ik zou niets liever willen", antwoord René op de vraag of hij ooit heeft overwogen een Afrikaans kindje op te nemen in zijn gezin. "Maar zo ver moet je denk ik ook weer niet willen gaan. Ik ben bang dat het einde zoek is als je daaraan begint."

Renés vrouw Natasja is al jaren verbonden aan Orange Babies en bezoekt geregeld zwangere vrouwen met hiv en hun baby's in Afrika. "Ik ben nog nooit mee geweest", moet René bekennen. "Maar volgend jaar ga ik mee. Dan nemen we ook de jongens mee."

Toch is Froger naar eigen zeggen 'redelijk goed op de hoogte'. "Thuis nemen we alle foto's en films door, dan zitten we allebei met tranen in onze ogen." Tijdens zo'n reis zou ook Natasja graag kinderen mee naar Nederland nemen. "Ik zou ze allemaal wel mee willen nemen, maar dat kan niet."