Recordcijfers voor Hotter Than My Daughter

4 april 2013, door trendwerk

Gordon heeft een record te pakken met Hotter Than My Daughter. Er keken woensdagavond bijna 1,7 miljoen mensen en daarmee is het de meest bekeken aflevering van zijn RTL 4-show op woensdag ooit. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Tot nu toe stond het record op de aflevering van 31 mei 2012, waarin een moeder met kinky outfits centraal stond. Die uitzending van Hotter Than My Daughter trok 47.000 kijkers minder dan de aflevering van deze woensdagavond.

De meest bekeken aflevering van Hotter Than My Daughter ooit was te zien in 2011, toen het programma nog op het meest begeerde tijdslot van RTL 4 stond: direct na de populaire talentenjachten op de vrijdagavond. Op 14 oktober van dat jaar keken er 2,1 miljoen mensen.

Hotter Than My Daughter verhuisde na haar eerste seizoen direct naar de woensdagavond. Ook andere RTL 4-titels werden met succes gelanceerd op vrijdag om vervolgens op eigen benen te gaan staan, zoals De TV Kantine en binnenkort Van der Vorst Ziet Sterren.

Direct na Gordon deed ook Angela Groothuizen goede zaken met haar programma Een Nieuw Begin, goed voor bijna 1,3 miljoen kijkers.