Quinty Trustfull heel blij met Erland Galjaard

4 oktober 2012, door trendwerk

Quinty Trustfull is buitengewoon blij met het vertrouwen dat RTL 4-baas Erland Galjaard in haar stelt. Dat vertelt de presentatrice in weekblad Story. Trustfull tekende onlangs tot 2016 bij de tv-zender. “In een tijd dat alles minder gaat, ben ik ongelooflijk trots op mijn mooie contract. Vooral de woorden van Erland raakten mij. Hij noemde mij iemand, die warmte en familiegevoel bij de mensen thuis brengt. Een prachtig compliment voor een televisiemaker“, vertelt de Almeerse tv-ster. 

Het gebeurt in deze tijd niet vaak dat er meerjarige tv-contracten worden gesloten. “Uniek wat er gebeurd is. En ik ben zó blij met het vertrouwen van Erland. De komende jaren ga ik ontzettend veel mooie dingen doen. Uiteraard de vertrouwde programma’s Eigen Huis & Tuin, Koffietijd en Ik Kom Bij Je Eten. En misschien ook wel iets nieuws.

Dit jaar wordt Trustfull 41 jaar. “Ik word dit jaar 41, en dan ben je in televisieland doorgaans over je hoogtepunt heen. Maar gelukkig wil de kijker ook anderen zien dan alleen maar jeugdige tv-persoonlijkheden. Kijk naar Linda de Mol, Wendy van Dijk en Caroline Tensen. Ze zijn ietwat ouder, maar ze staan er altijd! Ik geniet van hun programma’s. Wat zij doen, is puur vakwerk.”

Ik ben blij dat RTL een zender is, die de oudere garde niet zomaar aan de kant schuift.”