Quinty Trustfull heeft geen last van brave imago

9 november 2012, door trendwerk

Quinty Trustfull heeft in de harde tv-wereld geen last van haar brave imago. Dat vertelt de presentatrice van Koffietijd in Veronica Magazine. Het bleek juist een voordeel, bleek toen RTL 4-baas Erland Galjaard haar onlangs een nieuw contract gaf. “Hij zei: ‘Je past gewoon bij RTL. Je bent gezellig, je bent warm, je snapt mensen en je kan luisteren.’ Ik ben niet anders op tv dan hier. Nee, ik heb helemaal geen last van dat brave imago. Ik hou van goed leven. Als dat saai of braaf is, dan is dat zo.”

Toch kan ook Trustfull nijdig worden. “Als ik denk dat je een spelletje met me speelt, dan heb je een slechte aan me, dan komt dat Amsterdamse straatmeisje naar boven. Dat gebeurt niet vaak, maar dan worden die ogen zwarter dan zwart en dan is de beer los.”

Dat zal echter niet gebeuren bij haar collega Loretta Schrijver.Ik hou van die vrouw. Ik heb heel veel van haar geleerd. Ze heeft het zo gewaardeerd dat ik niet als een haantje daar ging zitten bij Koffietijd, maar eerst even de kunst afkeek. Laatst zei ze: ‘Quint, vanaf dat moment had je mijn hart gestolen.’”

Met haar heb ik een enorme klik. We zijn meer dan collega’s. We gaan met z’n tweeën uit, ze is dol op mijn kinderen. We schelen in leeftijd en we zijn uitersten van elkaar, maar die vrouw is goud. Loretta is een verrijking van mijn leven. Dat klinkt zoetsappig, maar zo is het echt.”