Quinty Trustfull blij met eindigen tv-seizoen

11 juni 2012, door trendwerk

Quinty Trustfull is blij dat het tv-seizoen er voor haar op zit. De presentatrice is, mede omdat ze onlangs betrokken raakte bij een roofoverval in Istanbul, toe aan rust. Dat bekent de presentatrice in weekblad Story. Haar programma Koffietijd was vrijdag voorlopig voor het laatst op RTL 4. “Nu breekt er een periode aan waarin ik eindelijk mijn hoofd weer leeg kan maken. Mensen verkijken zich er vaak op. Ik werk niet alleen die paar uurtjes op televisie“, legt de tv-persoonlijkheid uit. 

Er gaat volgens Trustfull erg veel tijd zitten in haar tv-werk. “Thuis lees ik biografieën over onze gasten. Of boeken die we bespreken. Als presentatrice moet je goed werten waarover het gaat. De afgelopen periode mocht ik vijf verschillende programma’s maken, waaronder twee langlopende: Koffietijd en Eigen Huis & Tuin.

Nu mag ze even uitblazen. “In de vakantie kan ik lekker naast Orlando neerstrijken, om samen een film of een programma te bekijken. Of we gaan ergens eten, en drinken een goed glas wijn. Dat kan ik normaal wel vergeten omdat ik de volgende dag weer vroeg op moet.

Stoppen met tv? Daar denkt ze niet aan. “Ik geniet ongelooflijk van mijn werk. Ik krijg zoveel kansen en zoveel mooie programma’s: ik kan eigenlijk niet anders dan gelukkig zijn.”