Publiek nieuwe talentenshow SBS 6 héél positief

14 juli 2016, door Otto de Vries

De mensen die in het publiek zitten tijdens de opnames van het nieuwe SBS 6-programma The Next Boy/Girl Band zijn heel erg positief. Dat vertelde producent John de Mol dinsdagavond in Shownieuws. De talentenjacht met het presentatieduo Nicolette van Dam en Tim Douwsma moet vanaf 26 augustus veel kijkers naar de vrijdagavond van SBS 6 trekken. “Het publiek in de studio is altijd een goede graadmeter bij de opnames en die waren héél enthousiast“, aldus De Mol.

De Mol heeft persoonlijk gesproken met het publiek in de studio. “Daar praat ik altijd een beetje mee als ik wegloop, van: wat vonden jullie ervan? En iedereen is eigenlijk heel positief.

Het is altijd spannend hoe een programma wordt ontvangen, aldus De Mol. “Dat je voor de eerste keer de studio in gaat en dat wat je maandenlang op papier allemaal hebt bedacht, in de praktijk bij elkaar komt. Dan is de vraag: werkt het?

The Next Boy/Girl Band is de eerste grote klus van Nicolette van Dam sinds ze de laan uit is gestuurd bij RTL. In mei presenteerde ze wel de eenmalige NPO 1-show Sprekend Nederland, maar dat was inhoudelijk en kijkcijfermatig geen succes.

Bron mediacourant: