Prem Radhakishun terug in De Wereld Draait Door

12 oktober 2011, door trendwerk

Prem Radhakishun zat maandag voor het eerst aan tafel in De Wereld Draait Door sinds zijn ontslag een jaar geleden als tafelheer. Hij was te gast met Paulien Cornelisse om te praten over mensen die Nederland hebben veranderd. Host Matthijs van Nieuwkerk was blij met de terugkeer van Radhakishun, die destijds werd ontslagen toen hij een tv-recensent beschuldigde van pedofilie. “Terug van weggeweest, en dat zeg ik met veel ple- zier: Prem Radhakishun. De schorsing zit erop“, zei hij.
Radhakishun was zaterdag nog te gast in het programma Sonja op Zaterdag, waarin hij steun kreeg van Sonja Barend. “Je wordt ingehuurd om dat te doen wat Matthijs zelf liever niet doet. Als je iemand inhuurt om de flinke jongen uit te hangen, dan moet je je handen er niet gelijk vanaf trekken“, oordeelde ze.

Barend gaf aan Radhakishun te missen in De Wereld Draait Door. “Als u zegt dat ik weer moet gaan, dan ga ik onmiddellijk”, zei hij daarop.

En zo geschiedde. “Als koningin Barend iets zegt, dan moet je luisteren“, gaf Radhakishun maandag aan in De Wereld Draait Door.