Peter R. de Vries begint laatste seizoen met hoge kijkcijfers

31 oktober 2011, door trendwerk

Peter R. de Vries (SBS6, 21:28) – Het laatste seizoen van Peter R. de Vries, misdaadverslaggever is zondagavond van start gegaan met hoge kijkcijfers. De seizoensopener behaalde een score van 1.407.000 kijkers (madl: 22.2%) op SBS 6. Met deze cijfers is het programma van Peter R. de Vries meteen de meest bekeken SBS 6-titel van dit moment. De laatste keer dat de zender op primetime boven de grens van één miljoen kijkers uitkwam, was met Undercover in Nederland op 9 oktober.
Peter R. de Vries, misdaadverslaggever was het op een na meest bekeken programma in haar tijdslot. Op hetzelfde moment werd alleen de TROS TV Show beter bekeken. De aflevering waarin Ivo Niehe een dubbelinterview heeft met John de Mol en Joop van den Ende trok 1,6 miljoen kijkers.

De Reünie (KRO, Ned1, 20:25) – Het programma De Reünie van Rob Kamphues blijft een kijkcijferhit. De tv-show van de KRO was zondag met een score van 1.817.000 kijkers (madl: 22.9%) het meest bekeken programma op primetime en het derde meest bekeken programma van de avond. De onbetwiste nummer één van de avond was Studio Sport Eredivisie. De samenvattingen van het eredivisievoetbal waren goed voor 3,1 miljoen kijkers.

Kwestie van Kiezen (RTL4, 21:28) – Rick Nieman had zondag de presentatrice van het meest bekeken amusementsprogramma van het land in Kwestie van Kiezen: Yvon Jaspers. Het gezicht van Boer Zoekt Vrouw kreeg een serie dilemma’s voorgeschoteld, die ze moest beantwoorden. Zo verklapte ze liever warme appeltaart te hebben dan hete seks. En ook vertelde ze hoe ze chagrijnig te krijgen is. “Ik moet op tijd eten. Dat vind ik heel belangrijk en ik kan er slecht tegen als dat niet lukt.”