Paulien Huizinga voelt zich vereerd door SBS 6

25 oktober 2012, door trendwerk

Paulien Huizinga is SBS 6 dankbaar voor de kansen die de zender haar biedt. Dat vertelt ze in Story. Huizinga kreeg haar eigen tv-show Zorgeloos Verliefd en is nu deskundige in Shownieuws. “Ik heb het naar mijn zin bij SBS 6. Er loopt daar momenteel een clubje jonge mensen rond, dat met zijn allen iets bijzonders wil maken van de zender. Ik voel me vereerd met de kansen die ik krijg. Ik ben een vrouw van 41. Bij een omroep ben je dan al oud, vooral bij eentje met zoveel van dat jonge talent.

Na haar veelbesproken scheiding met miljonair Michiel Mol denkt men soms dat Huizinga er berooid bij zit, maar dat is niet zo. “Nee, wat dat betreft is er weinig veranderd. Nog steeds kom ik werkelijks niets tekort. Ik besef ook dat ik geluk heb gehad. Er zijn vrouwen die na een scheiding ergens driehoog achter in een verkeerde buurt terechtkomen.

Toch zou ze dat best aankunnen. “Ik kom uit een modaal gezin. Ik kreeg als kind wat mijn hartje begeerde, maar had wel degelijk in de gaten dat mijn ouders daar keihard voor moesten werken. Ik ben van nature heel nuchter, altijd al geweest. Na deze scheiding hoef ik geen stap terug te zetten. Ik vind dat ik nog steeds een luxe leven leid.”

Ik kan doen wat ik wil, mooie reizen maken en mijn nieuwe huis mooi inrichten. Ik kan me voorstellen dat het bij mij soms lijkt alsof het me allemaal zomaar aan komt waaien.”