Paul Turner bloedfanatiek in Sterren Dansen op het IJs

11 december 2012, door trendwerk

Paul Turner gaat meer dan bij The Voice of Holland en Expeditie Robinson voor de winst in de zaterdagshow Sterren Dansen op het IJs van SBS 6. Dat vertelt de zanger in De Telegraaf. Turner ziet het helemaal zitten. “Ja, ik ben bloedfanatiek én serieus als het gaat om deze wedstrijd. Tijdens The Voice of Holland was ik immers dé gangmaker en tijdens Expeditie Robinson hield ik ervan een lach op ieders gezicht te toveren. Maar nu ga ik echt voor de winst“, zo laat hij weten.

De zanger zet alles op alles. “Ik trek geen bescherming aan, want dan ga ik juist vallen. Omdat het dan toch niet deert. Niet verstandig natuurlijk, want meedoen blijft een risico.”

Soms gaat hij iets te ver. “Het zit een beetje in mij om dan ook overmoedig te raken. Zo sprong ik laatst uit eigen beweging op het ijs, maar ging vreselijk onderuit. Maar ik zou mezelf niet zijn, als dit soort acties achterwege zouden blijven.”

Turner heeft al de nodige blauwe plekken, maar dat deert hem niet. “In Engeland had ik nog maar een keer of vijf eerder geschaatst. Maar nu ik een beetje op de ijzers gewend ben, vind ik het fantastisch.