Patty Brard ziet All You Need Is Love wel zitten

6 februari 2013, door trendwerk

Patty Brard zou het enig vinden om All You Need Is Love te presenteren. Dat vertelt de presentatrice in haar column in Weekend. Als Robert ten Brink er ooit mee ophoudt, zou ze hem graag vervangen. “Wees eerlijk, wie zou dit niet willen presenteren? Ik in elk geval wel! Het programma zit vol met rijke, diepgelaagde onderwerpen, afgewisseld met minder diepe problemen. Wij zitten soms snikkend van medeleven op de bank, voor mensen die je niet eens kent“, legt ze uit. 

Brard vindt de RTL 4-show uitstekend in elkaar zitten. “Het is zo knap en verzorgd gemaakt. All You Need is niet langer het afgezaagde format dat het alleen nog maar goed doet met kerst. Er is inhoudelijk goed over nagedacht en blijkt in deze vorm elke zaterdagavond te werken.

Ook de presentatie vindt ze geweldig. “Ik weet niet wat er met hem gebeurd is, maar Robert is het typische voorbeeld van een man die met de jaren alleen maar aantrekkelijker wordt. De manier waarop hij in alle rust een verhaal duidelijk neerzet of een kus in ontvangst neemt van een verdrietige oma, de vreugde die hij uitstraalt als hij All You Need presenteert, het is een lust voor het oog.

Goed gedaan Robert, mijn vriendinnen en ik zijn er over een, je bent lekker opgedroogd!