Patty Brard wil in jury Sterren Springen

1 november 2012, door trendwerk

Patty Brard zou het leuk vinden om volgend jaar plaats te nemen in de jury van het tweede seizoen van de SBS 6-hit Sterren Springen op Zaterdag. Dat vertelt de tv-diva in Shownieuws. Brard ziet het niet zitten om zelf nog een keer van de duikplank af te gaan, zelfs als ze een flinke beloning krijgt van de familiezender. “We gaan niets voor geld doen. Ik zou wel in de jury willen zitten. Dat zou ik wel willen. Maar ik zou nooit meer van die plank af gaan“, vertelt de presentatrice.

Producent Reinout Oerlemans ging de hele wereld over met de beelden van Brards misduik, om tv-bazen warm te krijgen voor de show. “Ik vind het hartstikke leuk. Het is een ontzettend grote eer dat het mede dankzij zo’n stomme val, die ik natuurlijk niet expres heb gedaan, zo veel publiciteit heeft gekregen over de hele wereld. Dat is wel leuk natuurlijk.”

Raynor Arkenbout, die net als Brard meedeed aan de show, zou ook niet meer willen springen. “Dit is echt zo’n ding dat het heel tof is dat je het hebt gedaan, maar nooit meer.”

Ook hij vindt het internationale succes leuk. “We hebben heel veel reviews gekregen en er werden allemaal slechte dingen over gezegd. Dan is het toch leuk om te zien dat wij het laatst kunnen lachen omdat het zo’n succes is.”