Patty Brard twijfelt over Sterren Springen

20 augustus 2012, door trendwerk

Patty Brard twijfelt over haar deelname aan de SBS 6-show Sterren Springen op Zaterdag. Dat vertelde de tv-diva vrijdagavond in Shownieuws. Brard heeft veel pijn, onder meer aan haar billen, en vraagt zich af of ze de lijdensweg wel wil voortzetten. “Ik wilde hier in eerste instantie al niet aan meedoen, maar toen ik het de eerste dag probeerde vond ik het zo leuk. Maar wat mij betreft is de leukigheid er even vanaf. De kans dat ik blijf is 50/50“, zegt de schoonspringende presentatrice.

Het sporten is Brard niet in de koude kleren gaan zitten. “Ik heb verschoven wervels, een gebroken hoektand, ik heb een knie die verdraaid is en daar zit vocht in en ik heb ontzettend veel angst. Daar heb ik last van. En pijn. O, wat een pijn. Het is verschrikkelijk.”

Ze kan zelfs niet meer slapen. “Het zit allemaal zo krap en strak van angst, dat ik gisteren om tien uur ook nog een masseur heb moeten laten komen omdat ik gewoon niet slaap. Ik zie alleen maar die hoogte en ik voel alleen maar water tegen mijn hoofd.”

Het is allemaal niet gemakkelijk, besluit ze. “Ze hadden bedacht dat we vandaag in een tuigje op een trampoline moesten gaan staan. Ik weet niet welke hoogwerker ze daarvoor in gedachten hadden.”

Sterren Springen op Zaterdag begint volgende week zaterdag op SBS 6.