Patty Brard: The Voice ziekelijk briljant

6 december 2011, door trendwerk

Patty Brard is een zeer groot fan van het tv-programma The Voice of Holland. Ze likt er de vingers bij af. “Ik ben dol op The Voice. Het is bijna ziekelijk briljant“, zegt ze in Veronica Magazine. De RTL- diva geeft complimenten aan producent John de Mol. “Je kunt aan alles zien dat er bij The Voice mensen aan werken die passie hebben voor het vak. Elk shot en elk lampje is misselijkmakend goed. The Voice maakt daarmee net het ver- schil met al die andere talentenjachten op televisie.“
Brard, die ‘blij’ is met het nieuwe jurylid Marco Borsato, blijft thuis voor The Voice. “Vrijdagavond in bed naar The Voice kijken is vaste prik en ik vind het heerlijk om dan te Facebooken en Twitteren om al het gezeik van anderen te volgen. #TVOH is elke week trending topic en dat zegt eigenlijk al genoeg.”

Henny Huisman, nestor der talentenjachten, is het eens. “Bij The Voice of Holland krijgen we eindelijk weer alleen goede kandidaten voorgeschoteld. Het programma zit gelikt in elkaar. De hele familie Huisman is groot fan van dit programma.”

Zelfs de nationale mopperkont Johan Derksen kijkt graag. “Ik betrapte mezelf er laatst op dat ik midden in een herhaling viel en op de een of andere manier toch bleef hangen.”