Patty Brard rekent niet op torenhoge kijkcijfers

7 mei 2013, door trendwerk

Patty Brard twijfelt sterk of haar tv-show Lust, Liefde of Laten Lopen RTL 5 erbovenop gaat helpen. “Ik ben bang dat het daar toch iets te maatschappelijk verantwoord voor is“, grinnikt ze in De Telegraaf. Brard vermoedt dat de nieuwe RTL 5-show van Oh Oh Jokertje beter gaat scoren. “Ik vind het wel heel goed dat RTL 5 ook ruimte maakt voor andere programma’s, shows waar geldt ’Mag het tot hier en niet verder?’ En ik denk ook dat ik hier veel moeders blij mee maak”, vertelt ze.

Lust Liefde of Laten Lopen (vanaf vanavond) en Jokertje’s Jawoord (vanaf morgen) zijn twee van de vier nieuwe tv-shows die RTL 5 lanceert in de hoop het tij van lage kijkcijfers te keren. De andere twee shows zijn Ik Heb HET Nog Nooit Gedaan (vanaf vanavond) en Killer Karaoke (vanaf 16 mei).

Tv-kenners verwachten het meest van Jokertje’s Jawoord, omdat dat programma in de lijn ligt van eerdere successen als Oh Oh Cherso en de Barbie-soaps.

Van Lust Liefde of Laten Lopen zond RTL 5 recent nog de Britse versie uit in een dagelijkse frequentie. Met nog geen 100.000 kijkers werd de tv-show een grote flop.

Brard heeft in elk geval genoten van de opnames van tv-show, waarin dames met te veel make-up centraal staan. “Echt, ze lijken wel frikadellen. Of ze gaan meerdere keren per week naar spray tan salons. Bij hun thuis zie je overal hun handafdrukken en hun nagelriemen zijn inmiddels helemaal zwart.

Lust Liefde of Laten Lopen is vanavond om 20.30 uur te zien, Ik Heb HET Nog Nooit Gedaan volgt direct erna.