Opnames Hello Goodbye vallen Yvon Jaspers zwaar

26 juni 2015, door Otto de Vries

Yvon Jaspers vindt Hello Goodbye geen makkelijk programma om te maken. Dat vertelt de presentatrice in weekblad Privé. Jaspers is in het nieuwe seizoen de co-presentator van Joris Linssen. Ze had niet verwacht dat de opnames zo pittig zouden zijn. “Met Joris Linssen ben ik momenteel bijna dagelijks op Schiphol te vinden voor Hello Goodbye, dat we nu samen doen. Dat is heftig, hoor, en dan bedoel ik niet de werktijden, maar verhalen van sommige mensen die je daar tegenkomt.”

De presentatrice heeft zelfs moeten huilen. “Voor de camera zul je het nooit zien, maar soms pink ik stiekem in een hoekje wel eens een traantje weg.”

En dit programma heeft nóg een bijzondere uitwerking op mij. Als ik al die mensen zie die met vakantie gaan of net terugkomen, kan ik al helemaal niet wachten om zelf weg te gaan!”

Zo gaat ze in de zomer een rondreis door Sicilië maken. “Inderdaad een goede oefening, want zoals ik je al eerder heb verteld, is het mijn grote droom om ooit met het hele gezin een wereldreis te maken.”

Mediacourant