Ook ‘oude’ Hagenezen in Oh Oh Cherso

23 augustus 2011, door trendwerk

(Novum) – De feestende jongeren van Oh Oh Cherso worden in het nieuwe seizoen vergezeld door een groep oudere Hagenezen. De zes verbleven op het Griekse Chersonissos in een villa naast de jongeren.

De 53-jarige Rob, 44-jarige Dennis, 46-jarige Tjitske, het echtpaar Michel (48) en Mirella (44) en de 31-jarige Nathalie werden door de jongeren mee op ontdekkingstocht door Chersonissos genomen. "Die jongelui en wij zijn binnen de kortste keren één grote familie geworden", vertelt Rob aan het AD. "Ze hebben ons onze jeugd teruggegeven."

Hij zegt veel overeenkomsten te zien met de jongeren. "Wij deden vroeger precies hetzelfde, maar dan reden we op Puchs en droegen we plateauzolen. Wel geweldig dat zij ook helemaal leip zijn van André Hazes. Dat verwacht je toch niet? Over 25 jaar praten we hier nog over."

In de derde Oh Oh-reeks, die vanaf september weer op de buis komt, keren de feestbeesten terug naar Chersonissos. Drie nieuwe jongeren hebben zich bij de cast gevoegd: Gio, Kayleigh en Thomas. Matsoe Matsoe en Tijgertje keren niet terug.