Online serie Britt en Ymke populair

18 juli 2011, door trendwerk

In een kleine maand zijn van de web-only serie ‘De Zomer van Britt & Ymke' ruim 670.000 video's opgevraagd. Op werkdagen worden de video's gemiddeld 30.000 keer per dag opgevraagd.

Sinds 20 juni jl. is het web-only format ‘De Zomer van Britt & Ymke' te zien op het video-on-demandplatform van RTL Nederland, RTLXL.nl. De impulsieve Britt en de intellectuele Ymke zijn bekend van de RTL 5-programma's ‘Take Me Out' en ‘Echte Meisjes in de Jungle'. Voor ‘De Zomer van Britt &Ymke' bezoeken de dames elke week een ander zomers evenement. De afgelopen weken waren ze onder meer te vinden op de Haringparty, een Playboyfeest en de Roze Zaterdag. Komende week bezoeken de dames het tennistoernooi Unicef Open in Rosmalen. Daar krijgen ze tennisles van Paul Haarhuis en hebben ze een interview met Raemon Sluiter.

‘De Zomer Van Britt & Ymke' is het tweede web-only programma op RTLXL.nl, na de komische serie ‘Gooische Frieten'. Op RTLXL.nl is het volledige digitale videoaanbod van RTL – televisieprogramma's, films, series, promo's, videosnacks en backstage materiaal – op een toegankelijke en overzichtelijke manier samengebracht.