Oh Oh Tirol-Roos wil prinsessenhuwelijk

23 maart 2011, door trendwerk

(Novum) – Roos, ook wel bekend als Little Princess uit Oh Oh Tirol, wil later een sprookjeshuwelijk. Ze ziet zichzelf voorlopig niet trouwen met haar vriend Vincent, alias Sniper, maar laat wel weten dat ze een bruiloft wil met alles erop en eraan.

"Ik ben niet voor niets een prinsesje. Dan wil ik een sprookjeshuwelijk", onthult Roos in Grazia. "Drie dagen lang. Zoals Yolanthe en Wesley." De Haagse 21-jarige droomt weg bij de gedachte over een platina ring met 21 diamanten. "De financiële vergoeding voor Tirol? Daar kan ik misschien net mijn jurk van kopen."

De 23-jarige Sniper denkt meer na over de nabije toekomst, namelijk over een huis en een auto. "Dan kunnen we lekker sparen", redeneert hij. Roos mag zich in dat geval voorbereiden op veel huishoudelijke klusjes, want haar vriend doet niet zoveel. "Ja, rotzooi maken. En delegeren, daar ben ik heel goed in", zegt Sniper. "Af en toe maak ik mijn eigen bed op, maar dan ben ik in een heel goed humeur. En dan staat het zweet ook op mijn voorhoofd."