Nikkie Plessen is geen losbol meer

31 oktober 2011, door trendwerk

(Novum) – Nikkie Plessen heeft het uitgaansleven achter zich gelaten. "Je moet in je leven doen waar je zin in hebt. Op dit moment is dat voor mij mijn kindje en mijn man, alles gewoon lekker thuis. En af en toe een feestje. Maar non-stop een maandlang uitgaan, dat hoeft niet meer", vertelt de 26-jarige presentatrice voor de camera van Novum Nieuws.

Plessen presenteert vanaf 1 november New Chicks. Dit nieuwe programma draait om vijf vrouwen, die in een villa op Curaçao Nederlandse mannen op bezoek krijgen. "Ook ik ben keihard naar Lloret de Mar gegaan, dat was hartstikke leuk", vertelt Plessen. "Dus ik kan me identificeren met degenen die op vakantie gaan. Dat het warm is en leuke mannen ziet, dat je denkt: lang leve de lol. Dat heb ik ook gedaan."

Toch kan de presentatrice zich niet helemaal vinden in de levensstijl van de New Chicks. "Ik ben nooit van de onenightstands geweest. Dat komt misschien door mijn ouders. Ik werd vrijgelaten en mocht alles omdat ze me vertrouwden. En dat was terecht want ik deed ook niks. Als ik om middernacht thuis moest zijn, was ik om middernacht thuis."

Plessen mist het uitgaansleven niet. "Maar ik vind het wel heel leuk om er in het programma naar te kijken omdat het herkenbaar is. Je kunt je heel erg identificeren met de meiden, iedereen herkent wel iets van iemand terug in zichzelf."