Nikkie Plessen is dol op rimpels

21 september 2011, door trendwerk

(Novum) – Nikkie Plessen vindt ouder worden geen probleem en wil de natuur haar gang laten gaan. De 26-jarige presentatrice ligt niet wakker van een rimpeltje meer of minder. "Ik hou persoonlijk van rimpeltjes", doet Nikkie voor de camera van Novum Nieuws uit de doeken. Toch sluit ze botox niet uit en noemt ze Photoshop 'a girl's best friend'. "Als ik een megapuist heb, zeg ik wel: haal die even weg. Maar het is belangrijk dat mensen weten dat foto's worden bewerkt", zegt Nikkie. Met Photoshop ziet iedereen er mooi uit."

Volgens Plessen zijn het bij haar vooral onzuiverheden die digitaal weggepoetst moeten worden. "Ik ben 26, dus de rimpeltjes vallen nog mee. Ik hou er wel van, maar als ik een of andere scheve rimpel heb, wil ik die wel weg."

De blondine wil de natuurlijke veroudering niet te veel verstoren. "Je kan als 44-jarige wel een fotoshoot doen en jezelf laten afbeelden als een piepkuiken van 14, maar dan zegt iedereen: goh, toch wat anders als ze je in het echt zien."

Plessen is niet bezig met plastische chirurgie, maar sluit een spuitje botox niet uit. "Ik ben jong, dus heb het gelukkig nog niet nodig", zegt Nikkie over de rimpelvuller. "Maar ik begrijp heel goed dat mensen het doen, dus wie weet lig ik ooit ook wel op een botoxtafel."