Nieuwste tv-show Geer & Goor heet Stevig Gebouwd

15 juni 2017, door Otto de Vries

Het nieuwe duoprogramma van Gerard Joling en Gordon op RTL 4 heet Geer & Goor Stevig Gebouwd. Het is de opvolger van Effe Geen Cent Te Makken, Waarheen Waarvoor en Zoeken Een Hobby. Dat hebben ze woensdagavond bekendgemaakt in RTL Boulevard. Geer en Goor helpen in de nieuwste show bij de bouw of verbouwing in een tehuis voor ouderen. Het idee komt bij de twee zelf vandaan. “We hebben het zelf een beetje bedacht om eerlijk te zijn“, laat Joling weten.

Het is hoog tijd dat er wat gebeurt aan de bouwvallen in de ouderenzorg, aldus Joling. “Er is bijvoorbeeld een buurthuis waar heel veel moet gebeuren en dan kijken we of we het kunnen verbouwen, zowel de bar, de eetzaal als de keuken. Dan zetten we zelf de sloop erin.”

Frank Dane was namens RTL Boulevard bij de eerste opnames. “Dit is chaos. Ik ben in Schiedam bij de eerste opnamedag geweest en dat was een buurthuis. Er waren honderden mensen aan het kijken.”

Er was een keuken die niet meer functioneerde en zij kwamen dat helemaal aan gort helpen. Er wordt dan een nieuwe keuken ingezet, zodat de oudjes daar weer bij elkaar kunnen komen.”

De eerste aflevering is komend najaar te zien op RTL 4.

Bron: MediaCourant